Brev

samtalen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng😁
Jeg vil nu give dig en liste af ting man gør for at få en samtale i gang
1. Du kan spøger om du må låne en blyant/blyantspisser/viskeleder m.m. Så kan du komme med en kommentar til hans ting(en komblimang) og/eller spøger om noget.
2. spøg om i skal være sammen i gruppe arbejde eller frivaterene. Det er en meget god måde at være sammen på og lære hinannen at kende.
3. spøg om i skal være sammen efter skole evt. me dine andre venner. Der kan i lave lge som spk vis det er en ting, og andre lege som det(kan også bruges i frikvateret)
Håber du kunne bruge det til noget🤞
Hilsen pigen der snakker for meget😅

  • Pige i lgbt+ miljøet, Pige, 15 år

Jeg tænker egentligt bare i kan snakke om hvad der sker sådan omkring jer. Det kan altså være om timerne, nogle lektier osv. Du kan jo også spørge ham om han vil være sammen efter skole eller noget.

  • Anonym, Pige, 14 år

Udnyt det at i sidder ved siden af hinanden. Det er da mega fedt 🙂
Prøv at spørger om hjælp til en opgaver eller om du må låne en blyant. Hvis I så falder i snak og klinger kunne i være sammen efter skole en dag. Det kan også være at han er mere komfortabel omkring seksualitet, når han kun er sammen med dig. Prøv at snige dig ind på emnet, når i er blevet lidt tættere og alene.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat