Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Samleje med min kæreste

Hej,

jeg har fået en kæreste

og vi har været sammen i snart 2 uger,

vi har et par gange nu prøvet at have sex,

men når vi prøver kan jeg ikke få oprejsning,

elsker min kæreste

og syntes hun er helt fantastisk,

og jeg føler helt bestemt jeg er klar til det.

Håber i kan hjælpe mig med

nogle gode svar til

hvordan det bliver nemmere

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

… tror det er fordi du er nervøs…. I har jo også kun været kærester i 2 uger.. det lidt tideligt… måske i skal vente lidt?

  • Sara, 15 år

Hej dreng på 15 år.
Sex er det mest vidunderlige og dyrebar, som kan ske mellem to personer der elsker hinanden. Ved sex kommer man helt tæt på hinanden, man givet sin krop til den anden, og især for os piger, er det ikke bare sex, det er give en del af sin sjæl til den anden. Er det vores første gang, vil vi huske det resten af vores liv. Modsat de fleste drenge der glemmer det.

Det jeg prøver at sige er, jeg synes det for tidligt i har sex, og at du ikke kan få rejsning, ser jeg som et tegn på din krop siger fra, du ikke klar. Det helt okay ikke at være klar.

Jeg synes du og din kæreste skal vente. Lær hinanden at kende som kærester først. Brug en masse tid sammen, oplev noget, gå ture, tag på stranden, få opbygget et solidt forhold og stil på mig, hvis i venter nogle måneder, så vil det ikke kun være dejligt når i endelig har sex. Det vil være det bedste der nogensinde er sket for jer, det bliver så meget mere romantisk og vi piger elsker romantik. Vejen til sex med os, går for det meste gennem romantik, som forspil, kærtegn, søde ord og at vi kan mærke, at vi er speciel for ham.

Hvis du siger til din kæreste, at du synes i skal vente nogle måneder, og du siger alt det her jeg har fortalt. Stol på mig det vil gå lige i hjertet på hende, og du vil score en masse plus point, som så senere vil fører til et solidt forhold der holder. Behøver vel ikke sige, at nu stærkere et par i bliver som kærester, nu mere sex vil I også have.

Til sidst, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan bruge det jeg skriver. Så vil jeg slutte af med at sige forspil. Rør hinanden, lad hende røre din pik, rør hendes fisse. Kærtegn hinanden, kys og vær tætte. Hvis du ikke får rejsning af det, så du ikke klar, og det er okay. 😊

  • A, 21 år

Sex er så vidunderligt dejligt. Jeg synes i skal vente lidt. Du lyder virkeligt nervøs mus og det er okay ikke og være klar ik?
Jeg har en kæreste som jeg har været kærester med i 2 år. Jeg havde min første gang med ham da jeg var 18 og for os så skete det super naturligt ! Vi havde kysset meget og været nøgne sammen et par gange hvor vi bare lå og nussede og kælede for hinanden. Det var super rart og romantisk. Det kan godt være sådan at man skal vente til man slet ikke kan lade vær. Det sker når man bare er klar. Hvis man tænker for meget over at skulle have sex for første gang kan man nemt stresse. Det skal bare ske ❤️ Måske kan du røre hendes tissekone lidt og hun kan røre din pik? I kan også nusse hinandens kroppe nøgne… eller slikke og sutte?

  • V, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat