Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ryster

Hej BB
De seneste dage jeg har onaneret har det været skidt. Jeg har ikke rigtig følt jeg har fået en orgasme, men fik udløsning.

Nå, men mit problem var at i går aftes onanerede jeg. Da jeg kom og fik orgasme begyndte det at spænde i min krop (mest brystkassen), og jeg rystede non-stop i en halv time eller sådan noget.

Morgenen efter her er jeg helt øm i brystkassen.

Jeg ved ikke om I har en forklaring på det, men ville bare høre hvad årsagen kan være?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det kan være du har haft et anfald af en form, måske burde du søge på Google og finde flere svar? Det kunne jo være det hjalp, eller så burde du måske kontakte din læge evt. via et opkald hvis det er for akavet.

  • Christoffer, Dreng, 16 år

Det her er ikke så godt og jeg har desværre kun et Råd til dig, Men håber du kan bruge den. 1 du kan søge læge hjælp?. Det bliver måske nødvendigt.? Håber du kan bruge svaret, hilsen Dreng 11 år. Tager du forresten medicin?.

  • Dreng 11 år, Dreng, 11 år

der sker også for mig nogle gange at jeg ryster og jeg tror det er en del af af puperteten for alle køn

  • Annalie, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat