Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål til jer piger

Hej er en dreng på 14 år

som har et spørgsmål til jer piger

det om man skal barbere sine boller

eller om man skal lade vær?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det er ligemeget

  • Anonym, Pige, 16 år

Altså det bestemmer du selfølgelig helt selv, men man kan måske bare gøre det lidt men nok ikke så det er helt uden hår overhovet får man kan godt få infektion og sådan noget. Du kan fx se det program sex med p3. Der viser de hvordan man kan barbere sig uden at man får irritation👍

  • A

Dybest set er det jo ligegyldigt.
Jeg har aldrig haft noget seksuelt med nogen, men jeg synes da det naturlige er bedst. Hvis det endelig er at man barbere sig så ville jeg nok fortrække at man lod noget værre.

– 14 årig pige, 8.kl

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat