Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Prøve med en pige?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har heldigvis selv haft dybe snakke med veninder om sex og lyst og om det der med at være nysgerrig overfor det samme køn også. Det førte da også til at mig og en veninde i forbindelse med at vi skulle sove sammen efter en fest besluttede at afprøve vores nysgerrighed og vi tilfredstillede så hinanden. Det betød virkelig meget for mig og hjalp også mig selv til at forstå mig elv og min krop bedre. Så ja, jeg er også en af de nysgerrige.

  • Månepigen, Pige, 16 år

Mange af mine tætte veninder og jeg er også enige i at vi bliver mere trygge hvis vi fx prøver noget af på hinanden først. jeg synes heller ikke der er noget forkert i at lave noget med en pige:)

  • itsme, Pige, 15 år

Jeg startede også ud med en pige. Det var mere trygt for var lidt bange for at blive gravid, for at det skulle gøre ondt osv. Det var rigtig fint og vi hjalp hinanden. Der var så meget at finde ud af med skede og klit og orgasme og alting og jeg var glad for jeg gjorde det. Har prøvet med en dreng siden.

  • Q, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat