Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problem med onani

SÅ jeg er 13 år og en dreng.

Jeg udføre onani sådan en gang hver 3 til hver dag.

Men jeg er lidt bange for at blive afhængig af det,

det føltes bare så rart og vil ikke stoppe hvis ikke det er nødvændigt 😉

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Én gang hver tredje dag er ganske moderat, intet at være bekymret for. Generelt skal man ikke være bange for at blive afhængig af det. Måske hvis man brugte mange timer på det hver eneste dag var det lidt ved at tage overhånd, men ellers så dont worry

  • Dreng, Dreng, 23 år

Hej 🙂 Jeg tænker at det er helt fint at onanere, også hver dag hvis det skulle være. Hvis du begynder at aflyse planer og undgår at være social fordi du skal onanere hele tiden, er det nok et tegn på at det har taget overhånd.

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg startede selv med at onanere, da jeg var i din alder og i perioder op til flere gange om dagen, fordi jeg syntes det var rart. Det er helt normalt at onanere, hvor tit man gør det, er helt op til en selv.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat