Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Presser jeg min kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hved godt at det måske er svært, men prøv at tage en dyb snak med ham om hvad i begge to har lyst til:-)

  • anonym, Pige, 13 år

Hej søde
Prøv at snakke med ham og sige hvad du har skrevet eller kan du skrive en sms eller et brev til ham det vigtigste er bare at du for snakket eller skrevet med ham om det og så må du også sige at du føler at han ikke har lyst og at du måske presser ham

Knus Pige

  • Anonym, Pige, 15 år

selv om hans ydre stemme siger “nej overhoved ikke” så KAN han indeni menne ja, nogle folk kan bare ikke lige op til det fodi de er banghe for at blive afvist, jeg lage ikke op til noget med min kærste fori jeg var lidt nervøs eller følte det var meget akavet Håber det hjalper og ikke kun gør dig mere forviret

  • DMP, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat