Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Porno

Hej BørneTelefonen jeg er en pige på 11.

I skolen sagde nogle af mine venner at jeg skulle søge fuck Japan,

jeg vidste ik hvad det var men jeg gjorde det der kom så billeder op af folk der havde kraftig samlej, BTW det var på skolens computer.

Jeg spurgte pedellen om de kunne se hvad jeg har søgt på og han sagde ja

JEG MEGA BANGE .

BTW nogle af mine venner har os gjordt det

HJÆLP

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

de tjekker ikke sådan noget.. men hvis du trykker ctrl +h kommer du ind på historikken og kan slette det fra din historik

  • idk:), Pige, 13 år

Der sker ikke en skid ved det. De er sådan set lidt ligeglade, hvad børnene fortager sig på en skole, så længe at det ikke forstyrer deres pauser eller glæden, ved at de bestemmer over os.

  • ..., Dreng, 13 år

Ja, men du har stadig din cache og cookies. Du kan også trykke Ctrl + N for at åbne en privat browser. Men det kan jo stadig ses af din arbejdsudgiver eller via wifi forbindelsen.

  • ..., Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat