Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pls hjælp

hej

jeg har et problem,

jeg har de sidste par dage onaneret,

og er bange for at jeg har mistet min mødom,

kan man miste sin mødom uden at reelt have sex?

har det jeg gør konsekvenser?

er lidt bekymret men også nysgerrig

tak på forhånd <3

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Man kan jo onanere på to måder, udenpå og indeni (eller begge dele samtidig). Udenpå glider man jo bare klitten eller bruser den og det kan man ikke miste sin mødom på. Indeni kan man stikke finger eller andet (hårbørste, grønsag el.a.) op i hullet. Det kan godt virke lidt som samleje. Dvs. at hos nogen piger er der sådan en lille slimhindefold eller noget og den kan godt gå i stykker ved samleje eller altså ved onani med noget i skeden. Men det er altsammen helt naturligt, ikke alle piger oplever det og uanset hvad har det ingen konsekvnser. Det er bestemt ikke noget man skal være bange for. Det er kun sundt at onanere og du skal endelig bare blive ved, både udenpå og indeni hvis du har lyst.

  • S, Pige, 16 år

Nu ved jeg ikke så meget om at onanere, men jeg tror ikke at du skal være bange for at du har mistet din mødom. Det tæller vel først når man har haft rigtig sex 🙂

  • M, Pige, 13 år

Hej sæde
Tænker sku ikke at du har mistet din mødom, tænker først at det er når du har været sammen med en partner

  • A, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat