Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex???

hej

jeg ville spørge

om det var normalt

at konstant tænke på sex

og hvordan spørger jeg en pige ud

og spørge hende om sex.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey. Jeg vil sige det er meget normalt er tænke på sex i ens teenagers år. Især i din alder fordi man er lidt nysgerrig og vil gerne prøve det, alle snakker om det og bla bla bla. I forhold til at spørge en pige ud skal du nok bar sige til hende at du godt kan lide hende og bare spørge hende lige ud om hun har lyst til at være sammen en dag

  • Jeg er her for dig, 16 år

Hejsa Dreng på 13 år.

Ja, det er helt normalt og tænke om sex hele tiden, du er jo lige kommet i puberteten og derfor er der mange homoner der flyver rundt.

Men jeg syntes du skal vente, til du føler dig helt klar og med en du tryg ved.

Jeg har også flere gange ville have sex, men har altid tænkt. det er ikke nu.

Håber det var en hjælp.

  • Navn, Dreng, 14 år

Det er helt normalt at man tænker på sex! Jeg tror alle og enhver har tænkt på det, det er skide normalt og mange tænker på det, jeg gør jo også

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat