Brev

Onani

Hej bb

Jeg vil bare spørger om man kan miste sædceller af at onaner og til sidst ikke kan få børn.

Er det også normalt at mit sæd er hvidt når jeg er 13 år.

Er det også normalt at min pik den er lidt skæv.

Mvh anonym 13 årig dreng

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det med onani ved jeg ikke så meget om men tror ikke det passer. Min kæreste er 14 og hans sæd er også hvid. Gør ikke noget din pik er skæv. Min kærestes pik er megaskæv og han var vildt genert første gang jeg skulle se den. Men det betyder ikke noget, den fungerer stadig som den skal. så du skal ikke være bekymret.

  • anonym, Pige, 14 år

Nej drenge kroppen bliver ved med at producere nyt. Det er ikke som piger som har et bestemt antal æg.

  • Anonym, Pige, 17 år

Nej, vi har lært i skolen at drenge hele tiden producere nye sædceller så det er ikke skadeligt og onanere. Tror sæd kan ha forskellig farve, også hos samme person. Min kæreste sprøjter nogen gange hvidt, andre gange sådan gennemsigtigt lissom vand. Min kærestes pik er lige men har læst at pikke sagtens kan være skæve. Det gør hvis ikke noget.

  • C, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat