Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Er det normalt

at onanere som 11årig

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det helt normalt og gøre det i den alder! Jeg startede i din alder 😁 det helt normalt

  • Ricki, Dreng, 21 år

Jeg tænker at de fleste gør det uden at vide at det er at onanere… fx mig! Jeg fandt først ud af det i forgårs, men så længe at du selv føler sig klar føler jeg bare at du skal lade være med at blive afhængig af det så er alt ok! Håber at det svarede på spørgsmålet⚽️💅.

  • Navnet er bob

Ja tror det er helt normalt. Mener det ofte hænger sammen med pupertet og den begynder jo tit der når man er 11-12-13 år. Ens krop begynder og forandrer sig og man begynder at få lyst. Selv var jeg så heldig jeg ku snakke med et par veninder om det og vi begyndte at snakke om hvad der enlig skete med vores fisse på det tidspunkt. Det var der jeg begyndte og gnubbe mig mellem benene. Tror jeg var 12. Så ja jeg tror det er hel naturligt.

  • anonym pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat