Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Hej

Jeg er en pige på 10 fylder snart 11.

Og jeg er bare nysgerrig på om det er normalt

at onanere når man kun er 10

og jeg begyndte da jeg var 8.

Jeg er bange for at det er også er unormalt

at have sex tanker?

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt at gøre det, jeg startede også selv som 8 årig.

  • Neger.unge.4, Pige, 14 år

Det er meget forskelligt hvornår man begynder, tror jeg. Jeg begyndte selv at gnubbe revne da jeg var 12 men jeg kan høre på nogen af mine veninder at det var lidt efter dem. De begyndte da de var 10 og 11. Så jeg tænker at det sikkert også er normalt at starte som 8-årig. Onani og sextanker følges nok ad så at du har sextanker er helt normalt. Man tænker jo gerne på noget frækt når man gnubber (eller ser noget på computeren) og det er helt normalt.

  • Honey Bee, Pige, 14 år

Det er HELT normalt! Jeg startede selv i en tidlig alder (var omkring de 8-9 år). Det er helt naturligt, og rigtig sundt!
Ingen skam i det!

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat