Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Er jeg den eneste 11 årlige

der er meget Interesseret i

sex, Onani, porno og alt det der….

ja jeg ved ikke hvordan man onaner

og jeg er meget bange for

at jeg er den eneste 11 årlige pige

der har de her sex – tanker😳

Og jeg er synes det er akavet

at fortælle det til mine forældre

fordi de synes sikkert det er underlig!!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du er ikke den eneste! Det er helt normalt og jeg synes ikke du skal fortælle det til dine forældre medmindre du har lyst self:) Det er en privat ting som forældre ikke skal blande sig i.

  • Hjælp, Pige, 14 år

Hej jeg er selv 11 år og kan godt gøre det nogen gange så du er ikke den eneste altså der er ikke sådan en “rigtig” måde og gøre det på bare man synes det er rart du kan bruge din finger eller andre ting bare husk at tingene skal være rene! Jeg har fortalt det til mine forældre og det giver en stor lettelse at de ved det og jeg er sikker på at de ikke synes det er underligt dine forældre vil dig det bedste og bare gerne hjælpe dig du kan også bare snakke med din mor eller far hvis du er mest tryg ved ham. Men du behøver ikke slet ikke og sige det til dine forældre det er dit eget valg☺️Og fedt du tør og sige det trode jeg var den eneste 11 årlige piger det gjorde det❤️

  • 11 pige, Pige, 11 år

hej
det er helt nomalt at ha de tanker selv om du er 11 jeg er ti (bliver elve i morgen når jeg skriver dette) og jeg synes også nogle gange det er sjovt at onanere også selvom det kan gå lidt for vit du skal ikke skamme dig for du er ikke den eneste

  • isabella, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat