Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Er en dreng på 14

som er bleve afhengelig af onani.

Hvad skal jeg gøre??

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14.
Det er HELT normalt især i din alder,
man siger faktisk, at det er sundt, at onanere, så bliv bare ved, så længe du kan lide det:)
Kh Hjælperen😊

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Fortsæt, bliv ved hvis det dejligt for dig. Det helt normalt, og en god måde at lærer din lyster at kende, og det giver sig mere erfaring, som du kan tag med når du får en kæreste 😊

  • A, Pige, 22 år

Altså onani er jo dejligt, men det skal ikke tage overhånd. Du siger du er afhængig, betyder det at du onanerer hver dag eller flere gange om dagen? For det er helt normalt og også, som andre siger, sundt. Men hvis du begynder at aflyse aftaler osv. er det for meget. Du kan jo sige det til nogen, du stoler på, hvis du føler det tager overhånd?
Håber jeg kunne hjælpe😉

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat