Brev

Onani

Den anden dag da jeg onanerede

kom der sådan noget hvidt noget ud af min tissekone.

Mon der er nogen af jer smukke mennesker

og kloge mennesker derude,

der ved, hvad det er?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Når man er liderlig og onanerer eller har sex bliver man våd, det er helt naturligt og er jo enlig bare noget kroppen gør for at det skal være lettere at have samleje. Hvis man er meget liderlig kan der ligefrem flyde væske ud af fissen. Den der væske kan være helt klar men den kan også være hvidlig. Det er helt almindelig og jeg har selv oplevet det. Du skal ikke være det mindste bekymret, det er ganske normalt. Men sejt at du skriver ind – håber jeg var til hjælp.

  • Naya, Pige, 14 år

Hej søde og smukke,
Det helt normalt, det hedder udflåd, og så længe det er mælkehvid eller klart, er det tegn på din fissekone er sund og rask. Når du onanere, kommer det fordi din krop synes det dejligt. Du tilfredsstiller dig selv, hvilket er helt normalt. Jeg begyndte selv at onanere, da jeg var på din alder, og jeg synes afgjort du skal forsætte. Det vigtigt du lærer din egen krop at kende, så bliv endelig ved med at onanere. Rigtig mange piger har svært ved at få orgasme, hvis du oplever du har svært ved at få orgasme er det helt normalt. Orgasme er når du føler velbehag. Det en dejlig afslappende følelse i kroppen, du føler dig tilpas. Det lidt ligesom man svæver, og man føler sig glad.

Det bedste råd jeg kan give dig, da du endnu er for ung til at have sex, er at du prøver klitorisorgasme. Det er den orgasme du har lettest ved at opnå i din alder. Du opnår det ved at lade dine fingre røre og lege med din klitorit.

Nu mere du lærer din krop at kende, nu lettere bliver det for sig senere i livet, at vide hvad du kan lide, og hvor dine grænser går.

Så forsæt, det helt normalt.
God weekend søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Bare rolig jeg har også prøvet det mange gange før, så det er helt normalt❤️

  • Anonym, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat