Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

onani

hej

er en dreng på 13 som onaner 2 til 4 gange om dagen

nogen siger at det er farligt at onaner så meget

men hvad synes i

skal jeg blive ved eller stop

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Onani er normalt sundt. Det er en god måde at lære sine private dele at kende på og hvis man varierer lærer man en del om hvordan man når frem til gode orgasmer. Men det må jo heller ikke være sådan at onani afholder en fra at gøre andre ting. Så mærk efter om du lissom bliver afhængig af det, så er det ikke så godt. Men ellers er det fint nok, også flere gange om dagen hvis du har tid til det.

  • Caro, Pige, 17 år

Der er mange rygter om onani men af hvad jeg ved er det på ingen måde farligt. Det skulle vist være sund. Oanere selv gerne dagligt og jeg har det fint.

  • Prøver at hjælpe, Dreng, 12 år

Oanere selv en del og af hvad jeg har hørt er det slet ikke farligt men sundt at gøre det. Så det er helt op til dig om du har lyst til at blive ved.

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat