Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanerer ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusind tak for svar!
Jeg har heller aldrig kunne lide nogen, så jeg har bare været sygt forvirret over min seksualitet og sådan noget. Men man kan jo også være romantisk interesseret i folk og sådan. Er dog rimelig sikker på at jeg kan lide piger, jeg er bare ikke interesseret i sex-delen (lige nu i hvert fald, der kan jo ske mange ting i fremtiden?). Men held og lykke med at finde ud af noget, og dette er også en reminder til mig selv, men vi behøver ikke finde ud af det lige med det samme. (:
Håber at du får en god dag/aften og tak for at være så respektfuld! <3

  • Jordbær/pigen der skrev brevet, Pige, 23 år

Hej har haft det helt på samme måde men os pga en film tænkt lidt over det gik så efterfølgende i bad hvor jeg så tænkt at det da ikke kunne skade at prøve at røre lidt ovenpå tisse…. Og ja hov det var meeeeeega dejligt så nu ser jeg ligepludselig porno og onanere flere gange dagligt hvor jeg her på det sidste nu os er begyndt at sidde og ride på min store bamse uden tøj på åhhhhhh elsker det bare ..så synes faktisk bare at du skal prøve bare 1 gang lidt længere end du lige har lyst til så finder man ud af meget

  • Lille mig, Pige, 15 år

Tror måske man selv kan være nød til og arbejde med det. Da jeg kom i puberteten interesserede det mig heller ikke overhodet. Men hørte så nogen piger snakke om at man ku få det dejligt ved at rører ved sig selv. I begyndelsen skete der ingenting og jeg vidste jo også kun det havde et eller andet med skede og gøre. Til sidst fandt jeg så ud af hvad der var godt. Det var også som en skriver bl.a. forbundet med at gå i bad og sådan noget. Sådan fik jeg altså selv min sexinteresse frem. Nu hvor jeg er blevet ældre er det ikke nok længere at røre ved mig selv men jeg har så prøvet at være sammen med både dreng og pige. Det er så det næste jeg skal finde ud af – hvad er bedst for mig? Så jeg synes du skal prøve dig lidt frem ved at røre ved dig selv i første omgang og se om ikke du kan finde glæde ved det.

  • Mille, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat