Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa søde

Skal selv starte på en ny skole efter sommerferien. Og det har jeg heller ikke lyst til. Og jeg føler på præcis samme måde. Det er mega svært at starte på en ny skole. Men det jeg er blevet fortalt er at man skal give det en chance. Fx eksempel en månedstid. Og hvis det stadig ikke går godt så fortæl dine forældre det. Forældre vil nemlig altid hjælpe en.

Håber mit svar hjalp.

  • Pige, Pige, 12 år

Hey søde du skal ikke være bange for at starte i din nye klasse jeg er selv blevet mobbet meget og er også flyttet skole på min nye skole har jeg det meget bedre og bliver ikke mobbet med hensyn til det med sex skal du ikke bare fordi alle andre har og selvom det føles som om alle andre har er det aldrig tilfældet du må huske du ikke skal før du selv føler dig klar og føler det er med den rigtige person

❤Held og lykke❤

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat