Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

NUDES PÅ TELEFONEN??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15

Du kan sagtens blive hacket, derfor synes jeg bestemt du skal slette dem, fordi hvis de billeder først er kommet i de forkerte hænder så ender det aldrig godt.

Jeg kan til gengæld godt forstå at du gerne vil føle dig sexet osv, men man skal lærer at leve med sig selv og måden man ser ud på. Man skal acceptere sig selv som man er.

Mit bedste råd til dig er at du sletter billederne og måske snakker med en voksen du føler du kan stole på og åbne dig op for, så er jeg sikker på at ham/hende nok skal hjælpe dig og vejlede dig videre derfra.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

Hej, hvis det hjælper dig synes jeg bare du skal beholde dem, du har ret til privatliv på din tlf, og chancen for at du bliver hacket er meget lille. Har selv et par af sådan nogle billeder gemt inde på snap (kun for mig-funktionen) og der er der også kode. Stoler ikke helt på at Apple ikke kigger ens billeder igennem, plus iCloud nemt kan gå galt, så ville måske flytte dem til Snapchat eller noget. Hvis det var kunne du måske købe en bog med hængelås, printe billederne ud (fra en privatprinter) og så sætte billederne i, og gem nøglen et sted.

  • Abcdefgh, Pige, 14 år

jeg synes du skal slette billederne da de godt kan komme i de forkerte hænder, men kan samtidigt godt forstå du gerne vil føle dig sexet osv, men det er jo self helt op til dig om du sletter dem, men tænker der også er andre måder at føle sig sexet på.

  • ......, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat