Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Normalt ikke og onanere?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det er fuldstændig normalt ikke at onanere. Der er nogle personer, som faktisk aldrig onanerer eller har lyst til det. Du skal udelukkende gøre det, hvis du har lyst.
Onani behøver faktisk ikke kun at være, at man rører sig i skridtet. Men du kan også røre andre steder på din krop, eksempelvis brystet, inderlårene eller andet, du synes er behageligt. Du kan gå på opdagelse i din krop, og finde ud af hvad du synes er dejligt. Bare fordi det er dejligt for andre, betyder det ikke nødvendigvis, at det er dejligt for dig.
Håber det hjalp.

  • S, Pige, 18 år

Ikke alle onanere, det er lidt det samme hos drenge. Alle forventer at alle drenge spiller pik, men det gør de ikke, og det samme hos piger. Ikke alle synes det er interessant.

Det skal også påpeges, at onani hos kvinder ikke kun er at knubbe sig i revnen, men også kan være at lege med klitten, eller gnide sig på en pude etc. Der er mange måder man kan onanere som pige (Google).

Det kan også være, du først for løst om nogle år. Alle er forskellige, og det er helt normalt.

  • Lia, Pige, 19 år

Det er meget normalt

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat