Brev

Nøgen med kæresten

Hej, jeg har fået min første kæreste og jeg er hendes første.

Vi har rørt ved hinanden med tøj på, men nu har vi snakket om at vi vil prøve at være nøgne sammen,

men vi ved bare ikke lige hvordan vi skal gribe det an?

Vi har snakket lidt om at ligge under et tæppe mens vi hver i sær tager tøjet af.

Hvordan har I andre gjort?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ved ikke så meget om den slags, men her er to Råd. 1 i kan tage jeres tøj Af trin for trin, start med sokkerne begge to, til sidst tøjet, 2 i kan tage tøjet Af i forskellige rum, derefter kan i lægge jer ned på et tæppe eller noget lignende, og ligge der så længe i vil. Mvh Dreng 11 år

  • Dreng 11 år, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat