Brev

Nøgen med kæresten

Hej, jeg har fået min første kæreste og jeg er hendes første.

Vi har rørt ved hinanden med tøj på, men nu har vi snakket om at vi vil prøve at være nøgne sammen,

men vi ved bare ikke lige hvordan vi skal gribe det an?

Vi har snakket lidt om at ligge under et tæppe mens vi hver i sær tager tøjet af.

Hvordan har I andre gjort?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15 år. Dig og din kæreste i kan måske tage hinandens tøj af, et stykke af gange på skift. Altså fx. du starte med at tage hendes bluse af, så tager hun dine bukser af, så tager du hendes bukser af, så tager hun din bluse af, og sådan kan i forsætte indtil i er nøjen. Brug lidt tid på at beundre hinandens krop, der er helts ikke nogen er jer der skal føle jer dårlige, fordi i er usikker på jeres krop. Så derfor brug lidt tid på at beundre hinandens kroppe, og sig nogen søde ting om dem.

  • Den søde☺️, Dreng, 13 år

Vi piger et tit meget blufærdige første gang vi skal være nøgne. Derfor er det en rigtig god ide at gøre det under tæppet mens man kæler og kysser. Det kan være meget ukomfortabel for en pige at stå og klæde sig af foran en dreng i fuldt lys. Jeg gjorde det selv på den måde under tæppet at vi lidt efter lidt fjernede et stykke tøj. Det er self grænseoverskridene når man når til underbukserne men når det er under tæppet så gør det ikke helt så meget. Man er glad og stolt når man har fået det hele af og så kan man jo slutte af med en orgasme hvis man føler for det, men man behøver jo ikke. Håber du kan bruge det

  • blomsterpigen, Pige, 15 år

Jeg ved ikke så meget om den slags, men her er to Råd. 1 i kan tage jeres tøj Af trin for trin, start med sokkerne begge to, til sidst tøjet, 2 i kan tage tøjet Af i forskellige rum, derefter kan i lægge jer ned på et tæppe eller noget lignende, og ligge der så længe i vil. Mvh Dreng 11 år

  • Dreng 11 år, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat