Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal slet ikke tænke på hvad andre gør. Jeg er en pige og mistede min mødom som 15 årig til en dreng, som jeg har fortrudt det så meget jeg gjorde det med. Ville ønske at nogen havde fortalt mig at det ikke var vigtigt at miste sin mødom tidligt, det har jeg først fundet ud af senere. Sex er super dejligt, men kun hvis det er sammen med en som man er tryg ved og kender, ellers er det slet ikke rart. For din egen skyld så vent. Du ved præcis når du er klar og har fundet den rigtige. Du er så sej at du skriver herind for at spørge. Det er virkelig godt gået!!! Og de piger som siger alt det der, lad vær med at tænk over det og tro på det. Det er højst sandsynligt ikke rigtigt❤️ Jeg har haft sex med 2 og jeg er 17, og nogen af mine veninder har slet ikke mistet deres mødom endnu, så bare rolig❤️❤️

  • Anonym, Pige, 17 år

Du skal bare tage det som du kommer hvis du ikke har lyst så lade være men hvis du for lyst alligevel uden at være presset hen ad vejen burde du gøre det

  • Anonym, Dreng, 14 år

Bare gør hvad du har lyst til, det er endnu sejere at mærke efter end at gøre noget man ikke har lyst til<3

  • 🌟, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat