Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mødom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare tage det roligt med det der sex halløj. Har selv mistet min mødom, lige da jeg blev 16 år, men mange af mine venner har ikke mistet deres mødom endnu. Man skulle ikke tro det, men mange har faktisk ikke mistet deres mødom. Det er en ting som skal komme helt naturligt og hvor at man altid skal have sammentykke. Dont be silly, wrap your willy

  • Doktor Sex, Dreng, 16 år

Hej<33

Jeg synes i skal tage det i jeres tempo, hvis i begge virker klar så kan i snakke om, om det er noget i vil prøve. Men det vigtigste er at i måske snakker om i begge er klar og så tag den derfra.

Jeg har ikke selv mistet min mødom endnu, men jeg har det helt fint med det. Jeg synes nemlig det er vigtigt at finde den rigtige.

  • Mill3, 14 år

Jeg ville sig husk nu kondom og så ellers så sige at i nok burde være sammen noget længer tid kender mange der har gjordt det “dum og nyforelsket” og så fortrudt det hvis de et måned senere slog op så vent til i evt hvor været sammen i et halvt eller helt år og så ik have forvæntningerne for højt og hav helt klare regler for samleget som fx et stop ord hvis man ikke kan eller fortryder

  • Alez, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat