Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mødom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

En af mine venner har oplevet det samme hun skrev med en rigtig sød fyr de søgte på navnet på nettet og fandt ud af at han var en børnelokker. Ikke ens betydning at din fyr er det men hver sikker på før du møder ham. Det med din mødom hvis du ikke er klar så sig det til ham han vil sikkert forstå. Det med dine forældre du kan fx skrive det på sms eller sige det lige pludselig og sig at du vil hvide om du må møde ham.

  • Mille, Pige, 13 år

Jeg kan godt se dit problem. Jeg er selv 13, og skriver også med nogle fyre. MEN jeg er slet ikke klar til at, gøre det. Jeg synes du skal spørge dig selv om, om du overhoved er klar? Og hvis du er klar, så spørg dig selv om, om du vil miste den til en du aldrig har mødt?
Jeg synes du skal vente, til at du er lidt ældre. Og hvis du gerne vil miste din mødom til ham, synes jeg måske, at du lide skal møde ham først

  • girl power!, Pige, 13 år

Ok, jeg er 15, og har dog ikke haft sex endu, da jeg overhovedet ikke er klar til det endu. kender godt følelsen af at man synes man er klar især når man skriver med en sød dreng. Drengene kan noget, som kan ændre det du faktisk føler, til noget som du måske overhovedet ikke er klar til. Som fx sex. jeg synes måske det er en lidt for tidlig alder at have sex i, men det er dit eget valg. Du skal dog ikke gøre det for at gøre ham tilfreds, og mød ham lige nogle flere gange før i skal have det. Hvis han er 15, er det ulovligt at have sex, med en mindreårig. Men husk nu, du skal være klar, og du har ret til at sige nej hvis det er.

  • anonyme pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat