Brev

Mistet mødom til en der ik ku huske det dagen efter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er desværre ikke så meget du kan gøre, hvis han ikke kan overbevises. Nu ved jeg ikke hvor meget du føler din møgdom betød for dig, men mange vil gerne miste den til nogen som de elsker. Jeg vil bare sige at det ikke burde gå dig på.

Du kan desuden overveje om han måske lader som om han ikke kan huske det, for at “Beskytte” sit forholdd.

  • Legenden, Dreng, 16 år

Har du tænkt på at han nok bare vil glemme det? Jeg kender dsv flere piger der har prøvet noget ligende, og ham drengen har sikkert dårlig samvittighed pga kæresten.

  • ¿, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat