Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venner er begyndt på sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Men husk at selvom du skriver med flere piger behøver det nødvendigvis ikke betyde at du bliver forelsket i en af dem. Lad være med at få en kæreste bare fordi, men fordi du er forelsket.

Held og lykke med scoringen!

  • Blnbh, Dreng, 16 år

jo altså ret mange piger eeeeeeelsker når man spørger ind til dem. Hvad kan de lide at lave, hvilke tv-show ser de, og bare i det hele taget spørge ind til dem og isÆr husk at komplimentere dem. Skriv om hvor dejlige og smukke de er og skriv i hvert fald et par gange om dagen(for hvis de er interesserede så tjekker de deres telefon hvert andet minut for at se om du har skrevet). Du kan starte en samtale med et simpelt “hvad laver du?”.

Men du skal også huske at bare fordi at dine venner har sex betyder det ikke at du også skal LIGE NU! Du skal ikke lave dig blive påvirket af gruppepresset. Plus, der er ikke ret mange piger der gider have en kæreste der kun går op i sex.

hilsen, og held og lykke

  • hende der..., Pige, 14 år

Kære 15 årige dreng
Jeg forstår godt dine frustrationer men du skal ikke finde en kæreste og have sex bare så du ikke er den eneste det skal nok komme alt sammen helt naturligt på et eller andet tidspunkt når du måder den rigtige og måske er du ikke den bedste til at skrive med piger men det bliver du heller aldrig hvis du ikke prøver skab en kontakt hvor går de i skole hvordan har de det hvad interesser dem? Og så HUSK en ting!
Vær sig selv hvis de ikke kan lide dig for den du er så er de ikke en rigtig for dig der en over 7 milliard mennesker på denne jord på et eller andet tidspunkt måder du den rigtige det er jeg sikker på men ind til der så bare lad være med at lade det påvirker dig
Jeg ønsker dig alt held og lykke
Med de venligste hilsner Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat