Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde begynder at virke som en ludder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nogle gange vokser man desværre fra hinanden… Jeg tror måske at det kunne have været det der er sket.
Det er selvfølgelig ærgerligt, men det sker for de fleste. Hun kunne måske have en dårlig indflydelse på dig, så jeg synes at du skal finde nogle andre veninder… Jeg ved det er lettere sagt end gjort, men hvis du ikke føler dig tilpas sammen med hende, skal du heller ikke være sammen med hende.

Held og lykke! ❤

  • UwU, Pige, 13 år

Hej du kan spørger om der er noget galt og hvis ikke så kan det være at hun er ved at syndes at drenge er pæne og lækker det har piger og drenge en tid hvor de syndes hilsen mig

  • Mille, Pige, 11 år

Hej pige
Det lyder lidt vildt!😵🙈
Vis du vil hjælpe hende så skal du måske spøger lidt ind til det? Vis du er utilpas med det kan du henvise til sexlinjen, der er mange gode ting der😉 Ellers kan du anbefale hende at snakke med børnetelefonen😊
Håber du kunne bruge det til noget.
Hilsen de 3 tøser fra 7.

  • 3 tøser fra 7., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat