Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg gjorde det, lagde jeg bare sådan lidt tilfældige bemærkninger om det, og svarede ja, osv som det mest naturlige.

  • Weirdo, Pige, 17 år

Hej,

Jeg har det selv på samme måde lige nu, tror jeg er bi, men er meget i tvivl.

Nu ved jeg jo ikke hvordan du står med dine forældre, men jeg syntes sagtens du kan sige til dem at du er, eller tror du er bi. Det behøver ikke være så formelt, bare sig til dem at det er det du er 🙂 Hvis du føler dig tilpas ved det altså.
Bare gør hvad du føler for når du er klar. Der er ingen pres.

Start evt. med at sige det til en veninde du er meget tryg med. Det gjorde jeg og der hjælp meget.
Mest vigtigt er det at du husker at du ikke behøver at have et ‘label’. Hvis du senere finder ud af at du alligevel ikke er bi, så er det helt fint. Bare hver den du er, 90% sikker er fint.
Fortæl det til dem du er tryg ved:)

Jeg sagde til mine forældre at jeg TROR jeg er biseksuel, men at jeg slet ikke er sikker. Min mor tog det helt fint, det gjorde min far ogdå selvom han var lidt mere forbeholden. Vi har ikke talt om det siden, det er nemlig helt naturligt og det behøver ikke at være så seriøst at springe ud.
Er som sagt selv meget usikker.

Kan se det her svar er blevet meget langt.
Held og lykke med det😊

  • Bi, shy and ready to cry, Pige, 15 år

Hej jeg er nok også biseksuel, men er bange får at komme ud. da jeg er utrolig bange får om folk vil se anderledes på mig. Jeg tror du skal sige til din mor at du 90% tror du er biseksuel, og at du har brug får hjælp til at finde 100% ud af om du faktisk er, da du sagde du ved hun vil støtte dig fuldt ud. Du er ikke anderledes bare fordi du er biseksuel eller ej du vil stadig være den samme.
Held og lykke med det mvh pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat