Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste vil have sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Det lyder som om, at din kæreste lidt overtalte dig til at du gerne vil alligevel, men hvis du ikke føler dig 100% sikker så, ville skal du måske lige genoverveje det.
At have sex er en ret stor ting, og jeg tror at du vil fortryde det, hvis du ikke er helt klar.
Måske kan du sige til din kæreste, at du ikke er klar, men at du nok skal blive det en dag, måske om et halvt år, måske 3 år, måske endu mere. Du behøver ikke vide det helt nu.

Som du selv siger er din kæreste lidt ældre end dig, men 12 år er en noget tidlig alder at have sex i.
Din kæreste lyder super sød, så måske er det derfor, at du gerne vil have sex med ham lidt? Måske vil du ikke skuffe ham? Men hvis han er en god kæreste, så respekterer han dig, og venter på at du en dag er klar. (:

  • Held og lykke, Nonbinær, 14 år

Ik gør det du er kun 12.

  • Juicy, Dreng, 12 år

Hej kære du!
Jeg havde sex for første gang med min kæreste da jeg var 19. Vi havde som Caroline siger været sammen i et halvt års tid ❤️
Vi er stadig kærester den dag i dag. Jeg forstår dig godt. Du lyder slet ikke klar til at have sex for første gang eller at lave noget seksuelt og det er helt okay ❤️ Nemlig fordi at det er en rigtig tidelig alder at begynde med det på og der er mange piger som vil fortryde det hvis det sker i sådan en alder. Føler du dig presset? Føler du bare at du har det rigtig dårligt med tanken om sex for første gang? Det er okay! Du er ikke klar og det okay! Det var jeg heller ikke på din alder.. sex er utroligt rart men skal gennemføres når man er klar. Måske er det fordi din kæreste er ældre end dig at forskellen der er der. Er han sød ved dig? Jeg vil rigtig gerne have du skriver til børnetelefonens sms, chat , eller ringer ❤️

  • Victoria, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat