Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste er lydløs under sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå du er usikker. Tror heller ikke det er helt normalt. Tror de fleste piger stønner eller laver lyde når de kommer. Jeg får selv mest ud af det hvis jeg giver den gas når jeg skal komme, med hyl og skrig (altså hvis vi er alene hjemme :-)) Du må nok bare ha tålmodighed, det skal nok komme. Måske din kæreste stadig er umoden og usikker og ikke tør give los. Du kan kan jo selv gå foran med et godt eksempel ved at lave lyde når du skal sprøjte.

  • Kamille, Pige, 16 år

Jo det er helt normalt. Nogle piger støtter ikke under sex og andre gør lidt og andre rigtigt meget og det er bare sådan at nogle ikke har lyst og andre måske slet ikke kan lade vær…. Snak med kæresten om det…. det kan være hun er usikker eller synes det pinligt at stønne eller bare ikke har lyst…. Prøv og lig mærke til dybe vejrtrækninger …. Der kommer hun måske.
Stønne gør alle ikke men helt fair at du er usikker. Måske skriv til de søde og skønne rådgivere på BørneTelefonen <3
Kh mig

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Har faktisk haft en snak med mine veninder om hvordan de agerer under sex og orgasme. De fleste siger de stønner eller udstøder lyde eller siger ting (fx Nu kommer jeg!). Men en enkelt sagde hun prøvede at være så lydløs som muligt for hun er meget genert og synes det er pinligt at vise at hun kommer. Så mon ikke din kæreste også er genert. Du må bare prøve at opmuntre hende til at være mindre genert.

  • Hende der skrev, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat