Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bolleven havde en kærste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Spørg om kæresten vil være med i jeres aftale om at være bollevenner

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er i hvert fald ikke din skyld da du ikke vidste det. Om du skal sige noget eller ej ved jeg ikke, men jeg synes du har ret i at hans kæreste fortjener at vide det. Hvis du tør synes jeg at du skal sige det til hende, men du skal være forberedt på at hun nok vil blive ked af det og måske også sur (specielt hvis du ikke kender hende) Det burde være ham der var utro der skulle sige det til hende, men han lyder som et røvhul så det tvivler jeg på at han vil.
Uanset hvad synes jeg at du skal stoppe med at se ham.

Du er overhovedet ikke billig, du lyder til gengæld som en rigtig sød og betænksom person❤️
Jeg ønsker dig held og Lykke med det!

  • H, Pige, 15 år

Hejsa 😀
Du har ret til at være sur på ham. Jeg ville sige til ham at du ved han har en kæreste. og derefter bede ham selv om at sige til sin kæreste at han har været utro, og hvis ikke han vil kommer du til at gøre det for self skal hun vide det. Jeg synes han selv skal have en change for at sige det og at hun hører det fra ham.
Håber det kunne bruges 🙂

  • Det bare mig :), Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat