Brev

Mig og min kæreste har aftalt vi skal have sex.

Mit problem er jeg har aldrigt prøved

at have sex før, men det har hun.

Jeg er bare bange for jeg ikke kan finde ud af det

eller vil give hende en dårlig oplevelse/gøre det forkert.

Hjælp hvad gør jeg?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15.

Det bedste ville helt sikkert være hvis du fortalte hende du aldrig har prøvet det før, og du gerne vil vide hvad der er godt. Måske også spørge ind til hvad hun kan lide, og når i så har sex kan du spørge hende om der er noget du kunne gøre bedre/på en anden måde.

Men jeg håber det kommer til at gå godt.

Mvh Hende der du ved nok💞

  • Hende der du ved nok, Pige, 14 år

Det kan kun være en fordel for dig at hun har prøvet det før. Det er vigtigt at du fortæller hende at det har du ikke og at hun godt må guide lidt. Det vil hun med garanti gerne. Vær lydhør overfor hvordan hun gerne vil have det og lyt rigtig godt efter hendes reaktioner og stønnen så du ved om du er på rette vej. Spørg ind til forspil eller lad hende føre dig. I det hele taget, lyt til hende, så skal det nok gå godt. Jeg ønsker dig alt det bedste.

  • Mira, Pige, 15 år

Alle sammen der har svaret mig tak for det. Det virkeligt dejligt der er såå mange der vil hjælpe, jeg skal nok prøve og gøre hvad i har sagt. Ellers mange tusinde tak for beres hjælp, og råd. Det er virkeligt dejligt af jer..

  • Ham der skrev brevet, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat