Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Måske første gang

Hej er en pige på 13

Tror jeg havde min første gang igår

men det varer kun i 1-2 minutter

er det så stadig en første gang

selvom den ik varer i lang tid?

Nogen der kan hjælpe ?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Tiden spiller ingen rolle. Hvis du har haft pikken inde har du haft din første gang og er således ikke jomfru mere. I øvrigt er det ikke ualmindeligt at drenge kun holder ganske kort tid de første gange.

  • C, Pige, 16 år

Tjaa, sex kan være mange ting. Kramme, kysse, røre ved hinandens kønsdele, slikke, penetrere, mm. Det er sådan set alt sammen en form for seksuelt samvær, men typisk tænker folk nok på penetrationssex, når de siger “første gang”, selvom det også er et stort skridt bare at være nøgne sammen for eksempel.

Måske har du haft en form for seksuel samvær, måske var der for lidt til at du synes det tæller som “første gang”. Det er lidt en smagssag, og du bestemmer sådan set selv hvad du fortæller dig selv at det var og hvad du fortæller andre. Man kan jo bare sige “jeg tæller det ikke som første gang, fordi det knapt nok kom i gang, når det varede 1-2 minutter”. Man kan også sige at det bare var en lille bitte første gang. Det er dig der bestemmer hvad du kalder det:)

  • p, Pige, 21 år

Hej søde,
Hvis i var nøgne sammen, og du havde hans pik inde i din fisse / tissekone, ja så har du haft din første gang, også er du ikke længere jomfru.

Hvis det er tilfældet, så tillykke herfra. Men søde husk at beskyt jer. Du skulle nødig blive gravid.

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat