Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mor køber kondomer til mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil da ogs synes det var dejligt hvis min mor købte dem til mig

  • Anonym, Pige, 8 år

Hej

Jeg kan godt forstå at du synes det er pinligt, men du er faktisk mega heldig. Hvis det var mig havde min mor smidt mig ud af huset. Måske kunne du bare prøve at snakke med hende om det og se hvad der så sker.

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg kan godt forstå at det pinligt og snakke om med din mor men husk på at det har din mor og far måske gjort for at få dig og det er jo helt normalt. Men derfor er det stadig pinligt og snakke om🫠 men bare spring ud i det hilsen mig

  • Din hjælper, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat