Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lyst til sex

Hej jeg en pige på 12

og har rigtig meget lyst til at have sex.

Men siden jeg aldrig har prøvet det

ved jeg ikke hvordan det er.

Jeg er ret ung og syntes det underligt

at jeg tænker på ting sådan her

og er lystig til det.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du er ikke spor unormal. Det er helt almindeligt at når man kommer i pubertet begynder der at komme sexlyst og man bliver liderlig. Hos nogen når de 10-12 år, hos andre måske først når de er 13-14 år. Det du kan gøre er at onanere (altså røre ved dig selv), evt. mens du ser porno eller forestiller dig at du er sammen med en. Sådan kan du også lære din krop at kende så du er bedre klar om et par år eller noget når du er klar til første sex.

  • S, Pige, 16 år

Du er kommet i puberteten, og når man gør det for man en støre “sex drive” som betyder man mere har lyst til sex, og det sker for de fleste så du er helt normal

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat