Brev

Ligge med kæresten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Går selv på efterskole, og hos os er det forbudt at lave noget med en pige. Så du skal være sikker på om du faktisk må

  • Dreng 16 år, Dreng, 16 år

Dengang jeg gik på efterskole, havde jeg tit sex med en jeg kunne lide. Det handler bare om det rette øjeblik, også skal du ikke være bange.

  • En erfaren herre, Dreng, 23 år

Går også på efterskole og vi må heller ikke være intime men vi er det alligevel. Det nemmeste vil jo nok være at spørge hende om du må give hende finger (det er det nemmeste og starte med). Men ved godt nogen drenge er generte og har svært ved at få sig selv til at spørge. Hvis du ikke vil spørge direkte kan du tage på hende uden på tøjet når I sidder eller ligger sammen. Læg hele tiden mærke til om hun kan lide det. Hvis hun kan, kan du tage hende på inderlårene og gnide hende i skødet. Hvis hun stønner eller på en eller anden anden måde vider hun kan lide det kan du lirke din hånd ned i hendes bukselinning men hold øje med hendes signaler. Hvis hun ikke tager den op eller ryster på hodet eller noget kan du nok godt forsætte. Hvis hendes bukser ikke er for stramme kan du give finger nede i bukserne. Hvis hun har stramme jeans på eller noget må du lige have dem ned om hendes rumpe så du kan komme til. Held og lykke med det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat