Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk som 11 årige?

Hej.

Er en pige på 11 år.

Jeg har ikke følt at jeg var til drenge i et år nu.

Har haft en pige kæreste.

Men problemet er at min veninder siger man ikke kan være lesbisk når man er 11?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Tror måske godt man kan være lesbisk når man er 11 men tror nu ikke man kan være sikker. Mig og mine veninder snakker tid om sexualitet og hvad vi er og sådan og der er altså tit nogen der skifter. Den ene dag mener de de er panseksulle men så senere siger de at vist nok alligevel er straight. Jeg har selv prøvet at berøre en veninde sexuelt og det var dejligt men jeg er alligevel ikke sikker på hvad jeg er. så jeg tror bare man skal h lidt tålmodighed til man blir ældre og måske så finder ud af det.

  • D, Pige, 13 år

Heyy. Her for et års tid siden (der var jeg så 12) sprang jeg også ud som homosexuel efter at være i et forhold med en dreng. Jeg fandt senere ud af at jeg faktisk fandt drenge attraktive. Jeg fandt alle attraktive. Jeg er lige for tiden bare sprunget ud som queer (ikke hetero). Min pointe er bare at sexualitet er flydende, og at det er 100% i orden at være i tvivl.

  • Anonym, Nonbinær, 13 år

Hej. Du kan da sagtens være lesbisk som 11 årig. Der er ikke en alder på seksualitet. Det kan selvfølgelig være det ændre sig med tiden. Mange oplever at de måske ender med at finde ud af de er biseksuelle eller andet. Hvis du siger det til dine forældre kunne det sagtens vlre de sagde at det var for tidligt og at du ikke er gammel nok til at vide det. Det er egentligt meget homofobisk for ens forældre har jo sagt siden man var helt lille at “hvordan skal din MAND se ud” eller i hvert fald hentydet til at de forventer man er heteroseksuel.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat