Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk par

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved dine venner godt du er lesbisk? Hvis de ved det er jeg sikker på at de er støttende. Ellers bare fortæl dem det det er jo ikke helt unormalt mere, hvis de ikke støtter det er det ikke dine venner.

  • Qwerty, Pige, 14 år

I skal gøre hvad der føles rigtigt. Jeres venner elsker jer for dem I er, men vil komme til at elske jer endnu mere nu mere I udvikler jer og vokser.

I min vennekreds er der 1 trans (dreng til pige), 7 lesbiske piger, 1 homoseksuel dreng, 1 biseksuel pige og 1 biseksuel dreng. Da de sprang ud var der ingen af os der tog afstand fra dem.

Fx havde den transkønnede (nu) pige været meget stille inden da og havde haft sværere end os andre ved at begå sig socialt. Men efter hun sprang ud er hun blevet meget gladere og har vist os mange nye positive sider af hende som hun havde holdt tilbage inden da! Vi er nu endnu tættere med hende end vi var før når vi nu kender til hendes ‘sande jeg’.

Det værste der kan ske er at i mister dem ja. Men hvis I gør det så har de aldrig været noget at samle på.

Alt lykke til jer begge og kæmpe respekt piger 🙂

  • Estrid, Pige, 15 år

De skal jo finde ud af det på et eller andet tidspunkt, så synes bare i skal fortælle om det når i er klar. Hvis i allerede er klar, men bare bekymret, så fortæl dem det og hvis de ikke støtter jer, så var de ikke rigtige venner. Forresten… du har jo din flirt til at støtte dig hvis det går galt. Håber det hjalp! 👍

  • L, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat