Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også varet itvivl om min seksuellitet i mager lang tid og jeg ved det stadig ik. Men jeg ved at gå rundt med sådan nogle tanker kan være rigtig stressene sådan har jeg det.
Måske er du ikke klar til at springe ud af skabet enu
Men du kan lugge nogen ind i skabet.

Jeg fortalte at jeg var i tvivl til nogen venner. Og det løftede et stort byrde fra mine skuldre og nu når jeg ikke tænker lige så meget på er det som om at jeg finder mere ud af det

Håber mine råd kan hjælpe

Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Tror det er helt almindelig at være i tvivl som pige. Jeg er i alt fald. Jeg synes drenge kan være lækre men synes også sagtens piger kan være det. Som dig kan jeg fx godt falde for celebrities. for tiden har jeg et crush på en helt ung sangerinde (vil helst ikke sige hvem). På nettet, fx på insta, er der en masse billeder af hende hvor hun ikke har ret meget tøj på og det kan jeg da faktisk godt fantasere om og onanere til. Betyder det at jeg er bi eller noget? Måske!

  • Julie, Pige, 14 år

kære pige

Hvis du ikke har fortalt nogen om din mistanke synes vi at du burde gøre det. Det hjælper tit at snakke frit om det.
eller hvis du kender nogen som er lesbiske så kan du spørge dem hvordan de fandt ud af det.
vi tænker at lige så snart man har fået seriøse følelser for en, så ved man det nok ( men dette er kun en teori).
kh anonym

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat