Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg er selv 16 år, og har endnu ikke fundet ud af min seksualitet. Det er helt naturligt at være i tvivl, men prøv på ikke at bekymre dig så meget om det.
Man bestemmer jo ikke selv hvem man bliver forelsket i.

En perfekt familie er mange ting. Om du så får børn med en kvinde eller mand, så skal din familie nok blive perfekt. For en perfekt familie kommer fra kærlighed.

Du er jo stadig ung, så der er massere af tid til at finde ud af hvem du er og hvad der tiltrækker dig.

Held og lykke fra mig <3 <3 <3

  • pige, Pige, 16 år

Hej,
det kan være svært at finde den “rigtige seksualitet”.
Hvis du udvikler dig(bliver ældre) Bliver det mere tydligt hvad DU føler.
Det behøves ikke at betyde noget at du ikke føler dig tiltrukket af drenge/mænd.

Jeg ønsker dig held og lykke❤️️
Mvh

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 13 år

Ved du hvad, jeg tror godt der kan gå længe før man finder ud af hvad man er til. Jeg er 14 og har bestemt ikke fundet ud af det endnu, så jeg er osse forvirret lissom dig. Jeg har prøvet at ligge med en dreng og det var faktisk fint og jeg tænkte yes, nu har jeg fundet ud af hvad jeg er. Men nu har jeg faktisk lige ligget med en veninde og det var også fint så nu er jeg helt rundt på gulvet. Der er nok ikke andet end blive ved og prøve det af indtil man finder ud af hvad der bedst for en.

  • forvirret pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat