Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk?!

Hej.

Jeg er en pige på 15 år.

Jeg er nærmest lige startet på min efterskole og det går bedre end forventet –

dog har jeg et problem: jeg tror nemlig jeg har et crush på min ene roomie..

Hvad gør jeg?

Vi har tit holdt i hånd,

på et tidspunkt lå vi i samme seng i ske.

Jeg kunne mærke der var noget som rørte på mig..

Vi holder også tit i hånd.

Den ene dag, hvor vi hørte en sang med one direction kyssede vi for sjov.

Det føltes uventet men dejligt!

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre…

Problemet er at hun IKKE er til piger og at hun allerede har et crush på en dreng.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige 15 år

Det kunne være meget sejt hvis du turde og sige hvad du føler og har det, men ellers prøv at tage lidt afstand, så du sætter det hele lidt på afstand. Det kan være hun har det lidt svært ved, at du har det som du har det, så bare tag det lidt stille- det er midt råd.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er helt naturligt at være tæt på sin roomie. Jeg havde kun en og når man er sammen dag og nat, ser hinanden nøgen osv. så opstår der et helt unikt forhold. Jeg er ikke lesbisk men de seksuelle fornemmelser parkerer man jo ikke bare fordi man tilfældigvis går på efterskole. Så ja, vi var også sammen seksuelt. Ikke fordi vi er lesbiske men fordi det var naturligt. Så tænker roligt du kan snakke åbent om det med din roomie (ved godt det er lidt mere kompliceret når i er tre). Men når i har kysset og ligget i ske vil hun garanteret været åben for en snak. Held og lykke med det.

  • Cecilie, Pige, 16 år

Jeg synes jo at ligge i ske og kysse er noget af det mest intime man kan gøre. Så jeg synes bestemt ikke du skal opgive at gå det sidste stykke med hende også selv om hun måske også har et crush på en dreng. Prøv om ikke I kan komme til at snakke om drenge og piger og lyst osv og så se om ikke hun åbner en mulighed. Jeg synes du skal prøve når du nu er så glad for hende.

  • Laura, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat