Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk

Hej jeg er en pige på 11, som der er lesbisk

har været det i nogen par måneder og er bange for at jeg er den eneste pige på 11 år der er lesbisk?

blive snart 12 men ville bare lige spørge fordi føler mig rart ensom og føler at jeg er den eneste på 11 år som er lesbisk

men håber virkelig jeg ikke er den eneste😰

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Same her. Er selv tolv, men har efterhånden en masse veninder der ogs er det. Du er ikke alene

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej, du er ikke den eneste, da jeg blev ti opdagede jeg at jeg var lesbisk. Og jeg kan godt forstå at du føler dig ensom, men du er heldigvis ikke alene. Hvis nogen nogensinde siger at du er mærkelig eller klam fordi du føler at du er til piger, så husk at det er forkert, for du er helt perfekt som du er. og du skal ikke bekymre dig om hvad andre tænker! Håber at det hjalp 😊

  • Anonym, Pige, 12 år

Du er som du er, og der er sikkert 1000 andre der også er 11 og er lesbisk. Du er til det køb som du er til. Det eneste du skal huske er at folk ikke bestemmer over dine følelser for folk.

  • Hjælp?, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat