Gratis

anonymt

24/7

Brev

Kondom

Hvor er kondomerne i butikerne?

Hvor kan man købe dem?

Er det ikke også maget pinligt

og hvordan ved jeg hvad for en størrelse jeg skal bruge

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Mål din diller er den under 13 så det small

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hvor det godt du tænker på brug af kondom. De er normalt ved kassen i butikkerne. Forstår godt det der med, at det kan være pinligt. Dengang min mand og jeg blev kærester, der snakkede han også om, at han fandt det akavet og pinligt, at købe en pakke kondomer. Det var tanken om hvad andre tænkte. Hvis du usikker på det, så gå i en butik du normalt aldrig kommer i, for så kan du tænke, at du aldrig set dem igen alligevel, så de kan tænke hvad de vil. Der findes også hjemmesider man kan købe fra. Hvis du søger på kondom størrelse på Google, så kommer der blandt andet et resultat fra kondomland.dk, de har en ret fin guide til valg af korrekt størrelse.

  • A, Pige, 22 år

Jamen haløjsovs
1. Altså de er ofte oppe ved kassen
2. I butikker som netto eller Matas
3. Jeg ved ikke om det er pinligt det er hvad man gør det til
4. Du skal måle med et målebånd rund om penisruden og så skal du “omregne” der fra cm til dm eller mm søg på Google xD
Held og Lykke xD

  • xD, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat