Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kommer jeg til at fortryde det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes du skal vente, måske mere prøve at finde en kæreste end en one night stand.

  • Bdbd, Pige, 15 år

Jeg syndtes du skal gøre det
Husk hvad er det værste der kan ske og det er kun akavet vis du gør det akavet

  • Daniel.R, Dreng, 14 år

Hejsa! Altså… Jeg stod i samme situation (næsten) da jeg var 17 har jeg også klar og kunne næsten ikke vente. Jeg synes dog at du skal vente til du finder en sød kæreste eller måske bare møder en anden en der ikke er en af dine venner da det kan (det er ikke sikkert) blive rimelig akavet med jeres forhold efterfølgende… Til det vil jeg også sige at forventningens glæde er den største og det er jo i virkeligheden ikke noget der haster 🙂
Håber du kan bruge svaret. Ha’ en glad dag!

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat