Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kommer hurtigt.

Hej.

Jeg er en 15 årig dreng
der har en rigtig sød kæreste.

Jeg har bare et problem. Jeg kommer rigtig hurtigt.
Altså virkelig hurtigt, nogle gange går der kun 2 minutter.

Hvad skal jeg gøre?
er det pga min alder eller vil jeg altid have det sådan her?

Jeg synes det er virkelig pinligt og træls.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Kort sagt: Fokuser mere på hende.

Den lange biologiske forklaring:
Det ligger i vores gener at hankønnet kommer hurtigere end hunkønnet.
Hvis man ser på mennesker som dyr har der været nyttigt for manden at kunne gøre så mange kvinder gravide hurtigts muligt. Derfor kan manden komme meget hurtigere da det gjorde det muligt at komme videre til den næste.
For kvinderne derimod tager det meget længere tid at få en orgasme da det var “praktisk” at de ikke ville stoppe når de først var i gang da det ikke er ofte man har samme lyst efter orgasmen.

Det er helt normalt, hvis man fokuserer på begge køn til at starte med, at manden kommer først. Da de bare biologisk er bygget til at komme hurtigere. Men hvis det i stedet først fokuseres på hunnen vil det være nemmere at få en orgasme på omkring det samme tidspunkt.

– ph7

  • ph7, Dreng, 17 år

Enig med Lukas. Min kæreste kommer også næsten i samme øjeblik han kommer indenbords så jeg lader ham give finger eller slikke mig inden. Når jeg så er lige ved at komme siger jeg det til ham og så trænger han op i mig. Han kommer med det samme men jeg kommer som regel også. Hvis jeg ikke er kommet gør jeg lige mig selv færdig. Har også som Homie hørt det der med at drenge kan øve sig på ikke at komme så hurtigt, men ved desværre for lidt om det. Det vigtigste er at du sørger for at din kæreste kommer hver gang.

  • Maja, Pige, 15 år

Prøv at gå i gang med at have sex. Når du så er lige ved at komme, så træk dig ud, og giv hende finger, og når hun så er lige ved at være der, så træng ind igen, indtil i får orgasme. Det plejer at virke for mig og min bolleven.

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat