Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kommer alt for hurtigt

Jeg har bare fået den sødeste kæreste og vi er begyndt at være intime.

Men når jeg er i hende kommer jeg næsten med det samme og så bliver hun jo utrolig ked af det.

Jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg skal gøre for at holde lidt længere.

Hvad gør I?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Halløj, deler lige nogle råd tip havd jeg har gjordt for at holde længere:

1. Onanér 1-2 timer før, det sætter dit sex drive ned, og selvom at der så ikke kommer så meget sæd ud når du ejakulerer ved sex, så vil du alligevel holde længere.

2. Tilfredsstille hende før samleje / forspil. Det handler ikke kun om dig, brug et kvarter eller en halv time på forspil hvor du tilfredsstiller hende så godt som du nu kan. De første gange kan du jo bede hende om at fortælle dig, hvad det er hun kan lide, og så kan du øve dig i det, indtil det bare er vane. Kærtegn drogene zoner på hendes krop, og nærm dig langsomt klitoris.
Dette kan ske i form af bløde berørninger, lette kys, eller ved for eksempel at slikke hendes brystvorter hvis at hun kan lide det. Du kan afslutte forspillet ved at give hende finger mens du stimulerer hendes klitoris indtil at hun får en eller flere orgasmer.

3. Eventuelt kan hun give dig et blowjob hvor du ejakulerer før sex, for derefter at rense din penis for sæd (i bad eller andet). Derefter kan i så have sex i et længere stykke tid end hvis i ikke havde gjordt dette.

Det her er den måde jeg har gjordt det på. Men det vigtigste ér, at du spørger hende om hvad hun kan lide, og beder hende om at guide dig.
Håber det kan hjælpe, og husk at alle piger er forskellige, så de kan ikke nødvendigvis lide det samme.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg er helt enig med de to ovenfor. Min kæreste holder ved Gud heller ikke ret længe så jeg starter altid med at give ham et blowjob. Har vi tid nok venter vi til han kan igen og så giver jeg ham et blowjob til så han er helt tømt for sæd. Først når han så kan igen må han kneppe mig for så er det som om han holder noget længere. I alt fald længe nok til at jeg kommer med. Så mit råd er altså at tømme ham ud først.

  • happy girl, Pige, 17 år

pigen skal bare sutte på pikken også kommer du inde i hendes mund også kan du have sex lidt længere tid uden at du kommer.
Men husk kondom eller p-piller

  • peter, Dreng, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat