Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Komme under sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan sagtens ændrer sig, du skal ikk være bekymret. Det var garanteret fordi du var nervøs første gang, det er helt normalt. Anden gang slapper du mere af og så skal du nok komme. Det lyder som om din kæreste kom. Det er rigtig godt og det kan du være glad og stolt af. Det kan godt være lidt svært at få piger til at komme.

  • Dreng på 16, Dreng, 16 år

Der er mange der oplever at de bliver meget nervøse når de skal have deres første gang. Nu ved jeg jo så ikke så meget om drenge, men både kvinder og mænd kan blive nervøse under sex. Når man bliver nervøs slapper man ikke så meget af så det kan måske være derfor? Det kan være at du har været så nervøs at du ikke har kunnet slappe ordentligt nok af til at nyde det? Jeg tror at det ville være bedst at snakke med din kæreste om det så i kan finde en måde at i begge er trykke og slapper af.
KH Den forstående

  • °Den forstående° (Do not juge my age), Pige, 12 år

Hej

Jeg havde selv samme problem for et stykke tid siden mere flere forskellige piger, men der var det så slemt at den ikke engang blev stiv…
Jeg fik en kæreste som jeg var sammen med mange gange og efterhånden begyndte det at gå bedre, jo flere gange vi var sammen. Jeg tror det handler om at du skal være komfortabel med at være sammen med din kæreste, og det er ikke nødvendigvis noget der sker oppe i hovedet. Bare snak med hende om det, og så prøv et par gange mere og se an. De virkede for mig:)

Mvh Ham Den Søde

  • Ham Den Søde, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat