Brev

Klar til at springe ud?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 17 år❤️. Jeg forstår hvordan du har det. Den der følelse af at vente på at alt bliver godt. Men det er jo sådan at man selv skaber sig liv. Forstår du hvad jeg mener?

Jeg synes at du skal fortælle dine forældre om at du er lesbisk. Gør det på den måde du føler passer til situationen 💞. Efter at du har fortalt dem det skal du igang med at skabe noget indehold i dit liv. Tag på museer eller hvad ved jeg, med dine venner😉. Hvis din “depression” ikke holder op synes jeg at du skal tale med dine forældre om hvordan du har det. Spørg evt om du kan komme til at snakke med nogen? En psykolog?

Håber at alt løser sig💞! Knus!

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej pige.

Jeg sprang ikke selv ud af skabet, mine forældre og søskende fandt ud af det før jeg var klar til at sige noget – det var den nemme løsning, men for mig var det ikke den rette. Har været ude af skabet i 10 år og jeg er stadig ked af at jeg ikke selv fortalte det, ligeså er mine forældre. Det er svært at sige hvordan du skal gøre det når jeg hverken kender dig eller dine forældre, men hvis du er bange for dine forældres reaktion, ville jeg nok ikke gøre et stort nummer ud af det. Håber alt går vel, angående depression – tal med en professionel før det er for sent!!

Hilsen herfra

  • Malene, Pige, 23 år

Jeg har det meget på samme måde som dig lige nu, så ærligt ved jeg ikke om jeg er den bedste eller værste at få råd fra.
Du behøves ikke fortæller dem det direkte. Du kan gøre det lidt mere indirekte 🙂
Kommentere på en piges udseende i en film eller skriv dine følelser ned på et stykke papir.
Hvis du mentalt ikke har det så godt lige nu kan du eventuelt snakke med en af dine venner du er kommet ud til om det❤️

  • Dyveke, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat